Terapi Koltuğu, çiftlerin ilişkilerinde karşılaştıkları zorlukları aşmaları için profesyonel destek sunar. Çift terapisi, çiftlerin kendi başlarına çözemediği sorunları, kısır döngüleri ve iletişim problemlerini anlamlandırma, yorumlama ve dönüştürme sürecidir. İstanbul, İzmir ve Ankara çift terapisi hizmeti veren Terapi Koltuğu, her çiftin ilişki dinamiklerine uygun bireyselleştirilmiş terapi süreçleri sunar.

İlişkilerde Kısır Döngüleri Kırmak

Her çiftin ilişki dinamikleri kendine özgüdür. Terapi süreci, her çifte özel olarak planlanır ve hedefler, yaşanan kısır döngülerin belirlenmesi ve bu döngülerin kırılması üzerine odaklanır. İstanbul çift terapisi ve diğer şehirlerde sunulan hizmetlerimizde, çiftlerin partner seçimindeki bilinçdışı faktörler ve ilişkilenme biçimleri analiz edilir. Bu analizler sonucunda, çiftlerin daha olumlu ve yaratıcı bir ilişki biçimine dönüşmeleri sağlanır. İzmir çift terapisi sürecinde, haklı ile haksızın belirlendiği bir anlayışın aksine, terapist çiftlerin ihtiyaçlarını belirlemeye yardımcı olur ve kişileri değil, ilişkiyi tedavi etmeyi amaçlar.

Emeklilere Özel Büyük Finansal Destek: 100 Bin TL Krediler Emeklilere Özel Büyük Finansal Destek: 100 Bin TL Krediler

Terapi Sürecinin İşleyişi

İstanbul çift terapisi, çiftlerin ilişkilerinde yaşadıkları zorlukları anlamlandırarak, bu zorluklarla daha iyi başa çıkabilmelerini sağlar. Haftada bir düzenlenen seanslar ile gerçekleşen terapi sürecinde, çiftlerin birlikte katılımı esastır. Ancak, terapist klinik karar doğrultusunda zaman zaman partnerleri yalnız da görebilir. İzmir çift terapisi hizmetimizde olduğu gibi, danışan partnerler değil, partnerlerin ilişkisi tedavi edilir ve terapist tarafsızlığını korur.

Editör: Seo Baz