Gezi ve seyahat listeleri paylaşan internet sitesi geziliste.com, Akdeniz’in en güzel şehirlerinden bir tanesi olan Mersin’in en iyi kamp yerlerini belirledi.

Hazırladığı liste içeriklerle gezginlere yol gösterici olmayı amaçlayan geziliste.com, Mersin’de bulunan kamp yerleri arasından en iyilerini liste haline getirdi.

Derince'de 10 bin fidana hayat verildi Derince'de 10 bin fidana hayat verildi

Çeşitli platformlardaki kullanıcı yorumlarına göre listeyi hazırlayan internet sitesi Gezi Liste, Mersin’in en iyi kamp alanlarını belirledi. “Yol Açık, Yola Çık” sloganıyla içeriklerini paylaşan geziliste.com’un belirlemiş olduğu o kamp alanları şu şekilde:

Akyar (Narlıkuyu) Koyu Kamp Alanı

Mersin'in turistik bir noktası olan Akyar Koyu, kent merkezine iki saatlik mesafede yer alıyor. Burada kayalıklardan denize atlayabilir, gölgede dinlenerek Akdeniz'in temiz havasının tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca piknik yapabileceğiniz bir mesire alanı var ve çevrede alışveriş, çeşme ve tuvalet gibi olanaklar mevcut. Akyar Koyu aynı zamanda Mersin'in deniz kenarındaki kamp alanlarından biri.

Çinili Göl Kamp Alanı
Çamlıyayla'daki Çinili Göl, 2700 metre yükseklikte muhteşem bir kamp yeri. Kışın karla kaplı, ilkbaharda çiçeklerle renklenen göl ve kamp alanına yürüyüşle ulaşabilirsiniz. Göl çevresinde kamp kurup, geceleyin yıldızların altında keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Akçakıl Kamping Restaurant
Mersin'deki Akçakıl Kamping Restoran, Silifke ilçesinde yer alıyor. Koyun denizi sığ başlayıp ilerledikçe derinleşen ince çakıllarla kaplı bir sahil sunuyor. Doğa ile iç içe deniz kenarında kamp yapmak için ideal bir seçenek.
Ayrıca karavan kampı için uygun alanlara sahiptir ve bu nedenle Mersin'deki karavan kamp alanlarından biridir. Daha konforlu bir deneyim isterseniz bungalov seçeneğini de değerlendirebilirsiniz.
Boğsak Kamp Alanı
Silifke'deki Boğsak Kamping, ücretli bir kamp alanı olarak hizmet veriyor. Boğsak Koyu'nda bulunan bu kamp alanında çadır veya karavanla konaklama imkanı sunuluyor. Denize girebilir, balık avlayabilir, tuvalet, elektrik, sandal ve tekne gezintileri gibi olanaklardan faydalanabilirsiniz. Ayrıca yiyecek-içecek ihtiyaçlarınız için büfe de mevcut.