52. Yaşında Defne Samyeli’den Leopar Desenli Bikinisiyle Büyüleyen Tatil Pozları

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, 1 Temmuz’da 52. yaşına basacak olmasına rağmen genç kızlara taş çıkartan fiziğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. 1991 yılında Türkiye Güzeli seçilen Samyeli, tatil pozlarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşıyor ve büyük beğeni topluyor.

Defnecis

Leopar Desenli Bikini ile Büyüledi

Üç gün önce olduğu gibi yine leopar desenli bikinisiyle objektif karşısına geçen Defne Samyeli, fit vücuduyla göz kamaştırdı. Sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar, hayranlarından büyük beğeni aldı ve yorum yağmuruna tutuldu. Samyeli’nin pozları, adeta genç kızlara taş çıkartacak nitelikte.

Defneci

Gençlik Sırrını Açıkladı

Daha önce gençlik sırrı hakkında açıklamalarda bulunan Samyeli, genetiğin önemine vurgu yapmıştı. “Genetik çok önemli. Anneanneme çekmişim. Kendime bakmayı çok seviyorum. Bu yaşlanmama konusu insanlarda hastalık konusu haline geldi. Benim çocuklarım büyüdü. Ben yeniden 20'li yaşlarıma dönmüş gibi hissediyorum” demişti. Samyeli, düzenli spor yapma ve sağlıklı beslenme alışkanlıklarının da genç kalmasında büyük rol oynadığını belirtmişti.

Defne

Hayranlarından Büyük İlgi

Defne Samyeli’nin tatil pozları ve gençlik sırrı, sosyal medyada ve magazin dünyasında konuşulmaya devam ediyor. 52. yaşını kutlamaya hazırlanan Samyeli, fit görünümü ve enerjisiyle hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Hayranları, Samyeli’nin paylaşımlarına övgü dolu yorumlar yaparak, onun bu formda kalmasını hayranlıkla izliyor.

Defne Samyeli, güzelliği ve fit görünümüyle yıllara meydan okuyor ve genç kızlara ilham kaynağı olmaya devam ediyor. 52. yaşında bile enerjisiyle göz kamaştıran Samyeli, gençlik sırları ve paylaşımlarıyla magazin dünyasında gündem olmayı sürdürüyor.

Editör: Ismail Usta