XtraService ile Teknik Servis Hizmetlerinde Yeni Adım

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, işletmeler de operasyonlarını daha verimli, hızlı ve entegre bir şekilde yürütebilmek adına yeniliklere ayak uyduruyor. Teknik servis hizmetleri de bu dönüşümün etkisinde kalmadan ilerleyemez. İşte tam da bu noktada, XtraService bulut tabanlı teknik servis yazılımı devreye giriyor.

Hareket Halindeyken Bile Tüm Verilere Erişim İmkanı

Modern iş dünyası sürekli hareket halinde. XtraService ile, nerede olursanız olun, tüm verilere, iş emirlerine, teknik servis formlarına ve daha pek çok şeye kolayca erişim sağlayabilirsiniz. Böylece, sahada olmanız bile işlerinizin sürekliliğini engellemeyecek.

Teknik servis sektöründe rekabet her geçen gün artıyor. Bu rekabette bir adım önde olmak ve müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek için, bulut tabanlı teknik servis yazılımı tam da size göre. Hem maliyetten tasarruf edin, hem de işletmenizi geleceğe taşıyın.

Teknik Servis Hizmetinizi Kusursuzca Yapın

XtraService, teknik servis hizmeti verirken iş akışınızı tek bir yerden yönetebileceğiniz, müşterilerinizle daha rahat hizmet sunmanızı sağlayacak tüm araçları içerisinde barındıran bulut tabanlı teknik servis yazılımıdır. İşletmelerin en temel ihtiyaçlarından, en spesifik taleplerine kadar geniş bir yelpazede hizmet sunuyor:

- İş Emri Oluşturma: Günlük veya haftalık teknik servis ziyaretlerini bir iş emrine bağlayın ve personellerinizin önüne görev olarak düşürün. İş emri üzerinden teknik servis veya satış formu oluşturun. - Teknik Servis Formu: Müşterinizin hizmet sürecinde tam bilgilendirilmesini sağlayın, kendi işletmenizde ise tüm süreci takip edin. Şeffaf bir iş süreci sağlayarak müşteri ile aranızdaki güveni oluşturun. - Satış Yönetimi: İster bir iş emri üzerinden teknik servis sırasında satış oluşturun, isterseniz de bağımsız satış formu oluşturarak takip edin. Stoklarınızı kontrol edin, satışlarınızı takip edin. - Çalışan Performansı & Analiz: Çalışan performans istatistiklerine bir tuşla erişin. Hani çalışanınız kaç adet iş emri kabul etmiş, teknik servis açmış, satış veya teklif oluşturmuş performans ölçümü yapın. - Ürün ve Stok Yönetimi: Tüm ürünlerinizi sisteme tanımlayın, iş emri, teknik servis, satış ve teklif formlarında kullanın. Detaylı stok hareketlerine ulaşarak hangi ürün hangi işlemde kullanılmış takip edin. - Stok Alarm Sistemi: Ürünlerinize alarm stok adeti tanımlayarak her gün takip edilen sistem sayesinde belirlediğiniz adetin altına düşen ürünler için uyarı sisteminden faydalanın. - Esnek Müşteri İle İletişim & Bilgilendirme: E-mail ve SMS seçenekleri ile (kendi SMS alt yapınızı entegre edin) teknik servis sonucunu, satış veya teklif formlarını müşterilerinize PDF olarak göndererek şeffaf iletişimi sağlayın. - Kişisel Takvim Yönetimi: Atanan iş emirlerini, yapılan teknik servisleri ve kişisel notlarınızı takvim üzerinden görüntüleyin. Detaylı takvim özelliğini kullanarak her zaman takipte kalın. - Müşteri / Şirket / Tedarikçi Yönetimi: Müşterilerinizin bilgilerini, geçmiş işlemlerini ve siparişlerini tek bir yerde görün. Tedarikçi açarak ürünler ile eşleştirin. Servis hizmetleri ile müşterilerinizi eşleştirerek onları tanıyın. - Periyodik Bakım Oluşturma: İster teknik servis hizmeti sırasında isterseniz de bağımsız olarak periyodik bakım planlayın. 3 gün öncesinden sistem size hatırlatmaya başlasın, işlerinizde kayıp yaşamayın. - Dijital İmza: Teknik servis kapanışı sırasında hem personelinizden hem de müşteriden imza alarak (mobil uyumlu) yapılan işlemleri kayıt altına alın, müşterilerinizin güvenini kazanın. - Raporlama & İstatistik: Tüm raporlarınıza tek tuş ile ulaşın. Tarih aralığı ile tüm sistemi raporlayın, excel olarak dışarı aktarın. Zengin grafik ve istatistikler ile tüm süreçlerinizin analizlerine ulaşın. - Hızlı Fiyat Güncelleme: Tüm ürünlerinizin alış ve satış fiyatlarını hızlıca güncelleyin, zamandan tasarruf edin. Fiyat güncellemenin dertli süreçlerinden kurtulun ve hemen aksiyon alın. - Mobil ve Tablet Uyum: İster mobil ister tablet ile yazılımı kullanın. Tüm cihazlar ile uyumlu çalışan yazılım ile işlerinizi her yerden online olarak gerçekleştirin.

Bulut tabanlı yazılımlar, internete erişimin olduğu her yerden kullanılabilir. Bu sayede teknik servis çalışanları, yerinde müdahalede bulunacakları zaman dahi bilgileri anında teknik servis yazılımı kullanarak görüntüleyebilirler. Bilgiler anında buluta yüklenir. Böylece tüm ekip, müşteri taleplerinden tutun, stok durumlarına kadar her konuda güncel bilgilere sahip olur.

Teknik servis alanında, hızlı ve etkili hizmet sunmak her zamankinden daha kritik. XtraService, bu hedefe ulaşmak için gereken tüm araçları tek bir platformda sunarak, iş süreçlerinizi optimize eder ve müşteri memnuniyetini maksimuma çıkarır. Hem maliyetten tasarruf edin, hem de işletmenizi geleceğe taşıyın. İşletmeniz için çözüm ortağınız olan XtraService, sizi geleceğe taşımaya hazır.