ABDULLAH BİÇER

Mersin Arena stadında oynanan Mersin İdman Yurdu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçına Mersinli taraftarlar büyük ilgi gösterdi.

Mersin İdman Yurdu ekibimiz yeni stadına kavuştu, temsilcimiz Mersin Arenada oynadığı ilk maçta istediği oyunu bir türlü sergileyemedi.

Kırmızı Lacivertliler bu muhteşem stattaki ilk maçında, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a puan vermesi herkesi derinden üzdüğü gibi ben beni de üzdü, ama üzülmeyelim.

Çünkü şöyle önümüzde kalan maçlara baktığımızda, biz bu işin içinde çıkacak güçteyiz, ve bu yolun sonunda şampiyon olacak 3 takımdan biriyiz.

Yeterki bizler takımımıza sonuna kadar destek verip sahip çıkalım.

Geçtiğimiz hafta Mersin Arenada oynanan maçta taraftarların müthiş desteğini gördüm ve bu atmosferi hiç unutmayacağız.

Temsilcimiz Mersin Arenada iki puan bıraktı ama ben bunun telafisini yapacaklarına inanıyorum, ben umutluyum sizlerde umudunuzu kaybetmeyin.

Mersin İdman Yurdu’nda hafta sonu oynanacak olan 1461 Trabzonspor maçının hazırlıkları devam ediyor.

Tevfik Sırrı Gür Stadyumunda günde yaptığı tek idmanla çalışmalarına hız veren Kırmızı Lacivertliler, Trabzon’a üç puan almak için çok istekli olduğunu gördüm.

 

Tecrübeli bir takıma sahibiz.

 

Burada çok sayıda oyuncumuz Süper Lig görmüş isimler, Dolayısıyla bu işi şampiyonluğu göğüsleyecek güçteler, sezon sonunda da ipi göğüsleriz bundan kimsenin şüphesi olmasın”  

Vural’ın düzenlediği haftalık Basın toplantısında önümüzdeki haftalarda çok önemli maçlara çıkacaklarını ifade etti.

Vural, “kalan maçlara baktığımızda önümüzde çok önemli 1461 Trabzon maçı var, Biz 10 gün içerisinde 3 maç yapacağız. Balıkesir ve Samsunspor maçları da zor geçecek.

Ama bu maçlarda da kayıp yaşamak istemiyoruz. 

Futbolcularımıza her daim bunu anlatıyoruz. Takımda gruplar oluşturduk. Her grubun başında bir hocamız var. Hocalarımız 24 saat oyuncularımızın sorunlarıyla ilgileniyor” diye konuştu.

Bizler çok şanslıyız çünkü böyle bir ortamda ekibimizin başında Yılmaz Vural gibi bir hocamız var bunu unutmayalım.