Haldun OKDEMİR
Mersin İdman Yurdu hedefe yaklaştıkça kaos ve karışıklıklarda hızla artıyor..Mersin idman yurdu denince sadece Mersin markası değil ,sporda da marka bir isim..
Mersin idman Yurdu’nda oynamak , Türkiye’nin üç büyük spor kulüplerinde oynamaktan farklı ..Mersin idman yurdu’nda oynayan ,forma giyen bir sporcu sadece Mersin de değil Türkiye’nin her spor kulübünde rahat oynar ve transferini de rahatça yapar. Mersin idman Yurdu forması giyip te Mersin idman yurdu’ndan bugüne kadar parasını alamamış Allah’ın bir kulu yok….
Mersin idman Yurdu şu sıralar kan değişimi yaşıyor..Öncelikle teknik kadroda en üst düzeyde teknik patronda yaşanan kan değişikliğinin ardından ,yayılan “ Mersin idman yurdu oyuncuları antrenmana çıkmadı” dedikoduları hiç te hoş değil.. Mersin idman yurdu’nu yıllardır tek başına başkan olarak maddi ve manevi olarak sırtlamış iş adamı Ali Kahramanlı’ya haksızlık yapmayalım..
Hangi Mersin idman yurtlu oyuncu takımda oynadı da alacağı olan parayı alamadı sorarlar adama..Öncelikle Mersin idman Yurdu forması giyen tüm oyunculara sesleniyorum.. Mersin idman Yurdu’nun formasını giymek ayrıcalıktır..Takım ruhu ile oynayıp gerek içerde gerek deplasman maçlarında görevini yapan hangi futbolcu kulübün gelen alacağı paradan hakkı olan parayı alamamıştır..
Mersin idman Yurdu formasını giyen, bu formayı terleten tüm sporcularımıza sesleniyorum…Mersin idman yurdu’nda üzerinize düşen görevi yapınız.. Planlı ,proğramlı antrenmanlarınızı ihmal etmeyiniz..Sadece Mersin idman yurdu değil her galibiyette elbette sizlerde kazanacaksınız…Ancak unutmayalım ki , bedavadan kaybedilen maçların paralarından da başkan Ali Kahramanlı sorumlu değildir. Mersin idman yurtlu olmak ayrıcalık , Mersin idman yurdu forması giymek daha da bir ayrıcalıktır..
Mersin idman yurdu camiasında kaos yaratmak isteyen içimizdeki İrlandalılara uymayalım, antrenman ve maç görevlerimizi hem yönetime hem de taraftara karşı en iyi şekilde yaparak Mersin idman Yurdu’nun gücünü ve şampiyonluğun en yakın adayı olduğunu bir kez daha gösterelim…