Merhaba değerli okurlarım,

 

                Bu yazımda sizlere okuduğum , okurken etkilendiğim ve bazı gerçeklerin farkına vardığım kitapları paylaşmak istiyorum.Hayatınızı değiştirmek için tecrübe kazanmanıza gerek yok.Zaten tecrübe kazanmış insanların yaptıklarından ders alarak da başarınıza ve hayatınıza yol verebilir siniz

1 – Eckhart Tolle – Var Olmanın Gücü

http://benbizhepimiz.files.wordpress.com/2010/11/06040442.jpg

Bu kitap insanın egosu ile nasıl baş edeceğini ve aslında ego duygusunun bizi nasıl durumlara soktuğunu anlatmakta.Bu kitap sayesinde insanlara üstünlük taslamamızın , okuduğumuz iyi bir üniversiteyle sattığımız cakaların ve kıskançlığın egonun ürünü olduğunu anlayacaksınız.

İnsanda gerçekte bir acı beden kavramının olduğunu ve bu acı bedenin size acı çektirmek için bütün olumsuz durumları kullandığının farkında olacağınız bir kitap.

 

 

2 – Shakti Gawain – Yaratıcı İmgeleme

http://www.aktuelpsikoloji.com/d/news/2441.jpg

 

Yaratıcı imgeleme kitabı , alışılmış kişisel gelişim kitabının dışında farklı bir düşünme yapısına sahip.Mevlana Hazretlerinin bahsettiği “düşüncen duygun olur , duygun hareketlerin , hareketler kaderin” felsefesine dayanmış bir kitap.

Kitabı farklı kılan bazı kısa süreli düşünce teknikleri ile gerçekten bazı isteklerinizin gelişiyor olması.Düşünerek hayatınızı yönlendirmenizi sağlayacak ve baş ucundan ayrılmayacak bir kitap.

 

3 – George Leonard – Ustalık

 

http://www.tulumba.com/mmTULUMBA/Images/bk/zBK980134WV864_250.jpg

 

Aslında herkes birçok şey başarmak ister fakat İtalyan atasözü de der ki “çok şey yapan hiçbir şey yapmamıştır “ der. Bu kitapta ustalığın ve nasıl usta olunacağı güzel bir dille irdelenmektedir.

5 adet 2 lira da 10 lira eder ; 2 adet 5 lira da 10 lira eder mantığını bulabileceğiniz bu kitapta ustalık için uygun öneriler bulacaksınız.