Bürotime Ofis Mobilyaları

Evlerin içinde kullanılan mobilyaların rahatlığı ve tasarımı ne kadar önemliyse ofislerde kullanılan mobilyaların konfor ve estetik görünümü de aynı derecede önemlidir. Ofislerde ve firmalarda kullanılan mobilyaların tasarımı kurumsal kimlik kazanmak ve müşterilerin gözünde güçlü gözükmek için de oldukça dikkat edilmesi gereken bir konudur. Ofis mobilyalarının tasarımının etkileyici olması önemli olmakla birlikte işlevsel olması da son derece gereklidir. Ofis mobilyalarının ortama kattığı hava çalışanların psikolojisini ve doğrudan çalışma verimlerini etkilemektedir. Bu nedenle seçilecek mobilyanın ofisin fiziki yapısıyla uyumlu olması gerekmektedir.

Ofis mobilyaları arasında çalışma masası, sandalye, kitaplık, keson, ofis koltuğu gibi pek çok çeşit yer almaktadır. Bununla beraber küçük aksesuarların doğru bir biçimde seçilerek konumlandırılması da önem arz etmektedir. Ofis mobilyalarının ve aksesuarlarının seçilmesi ve ofisin fiziki yapısına en uygun şekilde konumlandırılması şirket imajı açısından da büyük önem taşımaktadır. Bürotime ofis mobilyaları pek çok çeşitte ürünü en yüksek kalitede üreterek müşterileri ile buluşturmaktadır. 2003 senesinden itibaren müşteri memnuniyeti esaslı bir çalışma yürüterek özgün tasarımları ile pazarda yer almaktadır. Son teknoloji ile tasarlanmış ve üretilmiş olan ürünler estetik görünüm olarak da oldukça yenilikçidir.

Özgün tasarımlara ve ofis mobilyaları konusunda çığır açan modellere bürotime İstanbul şubelerinden ulaşmak son derece kolaydır. İstanbul Avcılar’da yer alan mağazayı ziyaret ederek birçok mobilya çeşidi hakkında detaylı bilgi almak mümkündür. Mobilyaların üretim aşamalarında sürdürülebilirlik anlayışını koruyan ve üretilen ürünlerin doğa dostu olmasına özen gösteren firma pek çok tasarım çeşidiyle tüm kesimlere hitap etmektedir.

Ofislerde Modern Şıklık

Dar alanlara pratik çözümler getirmek isteyen kişiler için holm depolama sistemleri harika bir seçenek olmaktadır. Son derece konforlu ve işlevsel olarak tasarlanmış olan holm depolama sistemleri ev konforunu ofislere taşıyan ve aynı zamanda depolama ihtiyacını da karşılayan mükemmel bir açık ofis seçeneğidir. Holm depolama sistemleri tercih edilirken çeşitli boyutlarda ve renklerde seçim yapılabilmektedir.

Çalışanların bir arada ve yakın ilişkiler kurarak yüksek etkileşim içerisinde hareket etmelerine yardımcı olan bu sistemde depolama alanı da oldukça geniştir. Yenisi eklenebilen ya da çıkarılabilen kulp, dolap kapakları, çekmeceler ve raflar gibi modüler yapısı sayesinde esnek bir tasarım anlayışını da müşterilerine sunmaktadır. Bu sayede depolama ihtiyacı kişiselleştirilerek ihtiyaç duyulan alan genişletilirken daha az kullanılacak olan alanlar daraltılabilmektedir. Ayrı ayrı konumlanmış masa sistemine göre hem daha bütüncül hem de daha az yer kaplayan bu sistem özellikle dar ofislerde hayat kurtaracak bir yapıdadır.

Yönetici koltukları konusunda da üst düzey tasarımlarla üretim yapan firmanın ürün çeşitlerinin görülebileceği ve detaylı bilgi alınabileceği bölgelerden bir tanesi de bürotime Kocaeli şubesi olmaktadır. Çeşitli oturma pozisyonlarında sırtı destekleyerek bel ve oturma düzeyi arasında dengeli bir mesafe oluşturan yönetici koltukları çeşitli renk seçenekleri ile sunulmaktadır.

Özgün tasarım ve konforun bir araya geldiği ürün çeşitleri her ofis tasarımına uygun olacak yapıda geliştirilmiştir. Geniş renk yelpazesi ile üretilen yönetici koltuklarının deri kumaşı oldukça kaliteli malzemeden üretilmiştir. Yıllarca kullanılmaya uygun olan tüm mobilyaların gerek metal bölümleri gerekse ahşap ve kumaş bölümleri en kaliteli materyaller kullanılarak üretilmiştir.

Koltuklar uzun süre oturulduğunda çökme yapmamaktadır. Ana mobilyaların yanında tamamlayıcı ürünler olarak çeşitli mobilya ve aksesuarlar da üretilmektedir. Son derece modern bir tasarıma sahip olan zoom saksılar bir yandan ofislere şıklık katarken bir yandan da bitkilerin enerjisinden aldığı güç ile ortama pozitif bir enerji katmaktadır.

Doğanın enerjisini ofislere taşımaya yardımcı olan saksı tasarımları ile estetik görünüm elde etmek son derece kolaydır.