Yataş Grubu’nun yurt içi ve yurt dışında hızla büyüyen mobilya ve uyku markası Divanev, yaza girmeden evini yenilemek isteyenler ve evinde yenilik arayanlar için “Çifte Fırsat Kampanyasını” duyurdu. Kampanya kapsamında Divanev mağazalarından yapılacak her 59.900 TL’lik alışverişte 5.000 TL, her 23.900 TL’lik alışverişte 1.500 TL anında indirim fırsatı sunuyor.

Yaza girerken evlerinde değişiklik yapmak isteyenler, yeni evlenecekler veya evini yenileyecekler için Divanev, çok avantajlı indirim fırsatları sunuyor. Nisan ayı boyunca devam edecek “Çifte Fırsat” kampanyası kapsamında, mobilya gruplarından, yatak, baza ve başlığa kadar yüzlerce üründe yapılacak her 23 bin 900 TL’lik alışverişlerde anında 1 bin 500 TL, her 59 bin 900 TL’lik alışverişlerde ise anında 5 bin TL indirim kazanma fırsatı Divanev mağazalarında. Ayrıca kampanya kapsamında Divanev, 36 aya varan taksit fırsatı ile ödeme kolaylığı da sunuyor. Kampanyanın detaylı bilgileri en yakın Divanev mağazası ve divanev.com.tr’de. Çifte Fırsat kampanyasına Divanev yıldızı ürünler ve tekstil ürünleri dahil değildir.

Üstelik Divanev’de, “Yeni Evli Divanev’li” kampanyası kapsamında Divanev’in yeni Morel Yemek Odası, Morel Yatak Odası ve Nola Koltuk Takımı’na da 36 aya varan taksit fırsatıyla sadece 39.950 TL’ye sahip olmak mümkün. Kampanyanın detaylı bilgileri en yakın Divanev mağazası ve divanev.com.tr’de.